2017

1.7.

Kukka oli Tuusulan näyttelyssä erinomainen ja sijoittui nartuissa toiseksi saaden varasertin.

25.3.

Kukka Lahden koiranäyttelyssä EH. Tuomarina Kirsi Nieminen

11.2.

Kössi oli näytillä Tallinnassa terrierinäyttelyssä. Tuloksena ERI PU2 SERT -> EE MVA. Tuomarina oli suomalainen Matti Luoso.

2016

25.11.

Alma lähti viimeiselle matkalle. Vanhuudenvaivat veivät voiton.

17.11.

Kaisla ja Kukka kävivät terveystarkastuksissa. Kummallakin oli oireettomat silmät, polvet ok eikä kuulunut sydämestä sivuääniä :)

15.10.

Kössi oli taas näytillä. Tällä kertaa Rakveressä, jossa tuloksena oli EH. Tuomarina Laura Cox, Irlanti

19.8.

Kössi esiintyi Virossa terrierinäyttelyssä saaden tulokseksi EH. Tuomarina oli Elfriede Heidecker, Austria

24.7.

Eino oli Pihtiputaan ryhmänäyttelyssä jossa arvosteli Kimmo Mustonen. Tuloksena eh.

17.7.

Sulo (Mauri) oli esiintymässä Oriveden kr-näyttelyssä saaden tulokseksi eri sa pu2 varasert. Tuomarina oli Markku Kipinä.

6.7.

Suvipellon Sara on astutettu ja pentuja toivottavasti tulossa Seonse kenneliin Kuopioon. Isänä on sama kuin Kukalla, Donut's Rumple Shock.

12.6.

NN erikoisnäyttely pidettiin Tuomarinkylässä Helsingissä. Näyttelyyn osallistui Sulo, Sara, Kaapo, Kukka, Kaisla, Keiju sekä Sara. Lisäksi näyttelypaikalla olivat Elmo sekä Sohvi. Suurkiitokset kaikille teille jotka tulitte paikalle. Oli kiva nähdä teitä. Suvipellon kasvatteja osallistui näyttelyyn eniten kaikista norfolkeista! Ja sain kokoon elämäni ensimmäisen kasvattajaryhmän.

Näyttelytulokset, tuomarina Beth Sweigart USA:

Erkki EH

Kaapo ERI SA NUK1

Sulo ERI SA AVK3

Kaisla EH

Keiju EH NUK4

Kukka ERI NUK3

Sara EH AVK3

Lisäksi Suvipellon kasvattajaluokka, johon kuului Sulo, Kaapo, Sara sekä Keiju oli 3. ja sai kunniapalkinnon!

4.6.

Keiju oli Jämsän kaikkien rotujen näyttelyssä erittäin hyvä. Tuomarina oli Tanya Ahlman-Stockmari.

28.5.

Sulo (Mauri) sekä Kukka kävivät Järvenpään kaikkien rotujen näyttelyssä. Ensin Mauri oli urosten kakkonen ja sai varasertin. Heti perään Kukka oli narttujen kakkonen saaden myös varasertin.

21.5.

Kukka oli Haminan kv-näyttelyssä saaden erinomaisen. Tuomarina oli Rune Fageström. 

24.4

Eino aloitti näyttelyuransa Ruoveden ryhmänäyttelystä. Tuloksena junioriluokasta erinomainen.

23.4.

Sara kävi toistamiseen terveystarkastuksissa eikä mitään huomautettavaa löytynyt tälläkään kertaa. Silmät, polvet sekä sydän ok. Hienoa!

20.3.

Keiju oli näytillä NN-Show'ssa Klaukkalassa. Keijun vuonna 2014 syntyneiden ryhmässä osallistujia oli seitsemän eikä sijoitusta tullut. Ihan mallikkaasti Lauran ja Keijun ensimmäinen yhteinen esiintyminen kehässä sujui.

13.2.

Sohvin pennuista ensimmäisenä näyttelykehään asteli Topi (Suvipellon Erkki). Topi esiintyi Lahden pentunäyttelyssä. Kaveri suhtautui aika epäluuloisesti moiseen hässäkkään, mutta antoi tuomarin hienosti tutkia ja katsoa hampaat. Lisää harjoittelua, niin eiköhän se siitä.

9.1.

Kössi kävi Tarton näyttelyssä 9.-10.1. Lauantaina tuomarina oli Igor Selimovic, Croatia jolta Kössi sai kolmannen juniorisertin ja tuli Viron juniorivalioksi EE JMVA ollen myös rotunsa paras. Sunnuntaina tuomarina oli Vincent O'Brien, Irlanti ja Kössi oli taas ROP. Tosi hienoa! Hieno poika.