2015

22.11.2015

Keiju oli jälleen erinomainen Jyväskylässä. Tuomarina oli tällä kertaa Kirsi Nieminen.

21.11.2015

Keiju oli ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään ja sai ERInomaisen junioriluokassa. Tuomarina oli Cochetti Francesco Italiasta. Kiitos siskolleni esittämisestä.

18.11.2015

Ikäviä uutisia. Suvipellon Vieno menehtyi vain 8 vuotiaana. Osanottoni omistajalle :( 

27.9.

Kössi oli Tallinnassa kv-näyttelyssä ROP ja sai juniori sertin.

19.9

Luna ja Kukka olivat Hyvinkäällä ryhmänäyttelyssä. Kumpikin narttu sai ERIn ja Luna sai lisäksi SAn sekä varasertin ja oli paras narttu 3. 

6.9.

Kukka oli Vantaalla kaikkien rotujen koiranäyttelyssä ja sai ERIn. Tuomarina oli Vesa Lehtonen.

23.8.

Kaapo ja Kössi kävivät ensimmäisen kerran näyttelyssä. 

Kaapo oli Rovaniemellä ryhmänäyttelyssä Elina Haapaniemen arvosteltavana ja sai tyytyä arvosanaan Hyvä. Pääsyynä oli kuulemma ei näyttelykuntoinen turkki.

Kössi oli Tallinnassa terrierien erikoisnäyttelyssä trimmaajansa esittämänä ja tuloksenä oli ROP BaltTerWinner2015 ja BaltTerJuniorWinner2015 sekä jun sert. Tuomarina oli Zsuzsanna Petik Unkarista

Kiitos Marjo ja Erkki kun veitte pojat näytille!

9.8.

Sohvin pojat saivat hienot perheet ja muuttivat uusiin koteihin. Onnea matkaan!

14.6.

Sohvin pentue, neljä poikaa syntyi. Valitettavasti yksi pojista jouduttiin lopettamaan kitalakihalkion vuoksi. Muut pojat voivat oikein hyvin ja Sohvi hoitaa katrasta loistavasti.

31.5.

K-pentueen ensimmäinen virallinen näyttelyssäkäynti on takana. Kaisla (10 kk) oli Mänttä-Vilppulan kaikkien rotujen näyttelyssä tuloksella EH. Tuomarina oli Kirsi Nieminen.

10.5.

Sara "Kirppu" kävi luonnetestissä Maaningalla ja sai tulokseksi 88 p. Hienoa! Onnittelut omistajille Tiina ja Julia!

1.4.

Suvipellon Vieno ja Viola saavuttivat veteraani-iän 8 vuotta. Onnittelut!

31.3.

Onnittelut 10v täyttäneille Suvipellon A-pennuille!

29.3.

Kukka kävi harjoittelemassa näyttelykäyttäytymistä Klaukkalassa NN-showssa pentuluokassa. Reipas ja iloinen pentu sai arvostelun: Pretty black-and-tan bitch. Good head, eye and expression, teeth. Just coming into coat. Moved well, very happy. Luokan 4. kp.

28.3.

Sohvi oli Turun kansainvälisessä näyttelyssä tuloksella ERI, SA, VSP, CACIB FI MVA. Tuomarina oli Marko Lepasaar, Viro.

Arvostelu: 2 years. Good size and prop. Nice head and exp. Enough dark eyes. Good length of neck. Level topline. Enough forechest. Good ang. Good harsh coat. Exc. movement

22.3.

Sohvi ja velipoika Mauri olivat Lahden kv-näyttelyssä. Sohvi sai EHn ja Mauri ERIn. Tuomarina oli Arja Koskelo. Paikalla oli myös Maurin ainokainen Cobbybuddies Unique arvosanalla ERI.

21.3.

Keiju kävi esittäytymässä Jyväskylän pentunäyttelyssä. Tuloksena ROP-pentu erinomaisella arvostelulla. Tuomarina oli Kirsi Sainio.

2014

4.10.

Kaikki pennut ovat lähteneet uusiin koteihin. Siis kaikki muut paitsi Kukka, joka jäi kotiin. Keiju muutti Jyväskylään, Kaisla Espooseen, Kössi Vääksyyn ja Kaapo Rovaniemelle.

21.9.

Sohvi oli näytillä Hyvinkäällä ryhmänäyttelyssä. Tuloksena ERI, SA, PN4.

5.8.

Sohvi ja Mauri (Suvipellon Sulo) pistäytyivät norwitchien ja norfolkkien erikoisnäyttelyssä Tuomarinkylässä. Tuomarina oli Nagrecha Tan Iso-Brinaniasta. Kumpikin sai ERIn. Lisäksi Mauri voitti avoimenluokan urokset, sai SAn ja lopulta sijoittui kaikkien urosten neljänneksi! Onnittelut Mauri, Satu ja Tomi!

31.7.

Vienon pennut syntyivät sektiolla. Kolme urosta ja yksi narttu. 

30.7.

Lillin pennut syntyivät pitkän ja hermoja raastavan avautumisvaiheen jälkeen tuloksena kaksi punaista urosta ja yksi punainen narttu sekä kaksi bläkkäri narttua. Lilli hoitaa pentuja suurella antaumuksella ja kaikki voivat hyvin.

26.7.

Sohvi oli Porvoon erittäin helteisessä ryhmänäyttelyssä PN3. Sohvi veti kehässä neliveto päällä, joten tarvitsee tuomarin Dina Kornan mielestä lisää harjoitusta. :)

20.7.

Sohvi oli Mäntsälän näyttelyssä avoimessa luokassa EH tuomarina Maret Kärdi. Sohvi oli tuomarin mielestä liian siro, mutta muuten arvostelu oli hyvä.

28.6.

Suvipellon Asteri suoritti Suomen pelastuskoiraliiton haun taidontarkastuksen hyväksytysti. Näin Asta voi jatkaa halytysryhmässä vielä seuraavat kaksi vuotta. Hienosti tehty 9-vuotiaalta koiralta. Onnittelut Miia. Pete ja Asta!

27.6.

Vieno kävi tiineysultrassa ja todettiin kantavaksi. Pennut syntyvät vk 31. Lisätietoja Seonse-kennelin sivuilta.

30.5.

Lilli sekä Suvipellon Vieno astutettu. Toivottavasti pentuja syntyy! Vienon pennuista voi tiedustella Tiinalta. Seonse-kennelin yhteystiedot löytyvät netistä.

24.5.

Sohvi esiintyi Järvenpään kaikkien rotujen näyttelyssä viimeisen kerran nuortenluokassa. Hienosti meni ja tuloksena VSP ja toinen sertti. Lämpöä oli +31, mutta hyvin Sohvi jaksoi. Tuomari Päivi Eerolakin totesi että energinen narttu :)

10.5.

Sohvi oli Haminan kv-näyttelyssä nuortenluokassa arviolla ERI ja SA sekä oli paras narttu ja lopulta VSP saaden ensimmäisen sertin ja cacibin. Tuomarina oli Martin Baskaran.

29.4.

Suvipellon Vieno sekä Suvipellon Sara kävivät virallisissa terveystarkastuksissa. Kummallakin terveet silmät sekä Saralla terveet polvet eikä sydänäänissäkään löytynyt huomauttamista.

Nyt on ensimmäisen norfolkki-pentueen kaikki pennut tarkastettu. Kiitos kasvattieni omistajille kun tutkitutitte koirat!

26.4.

Sohvi oli Lahden kv-näyttelyssä tuloksella PN3.

1.4.

Suvipellon 2. pentue täytti 7-vuotta. Onnittelut Vieno ja Viola!

31.3.

Suvipellon ensimmäinen pentue täytti jo 9-vuotta. Onnittelut A-pennuille.

25.1.

Elsa täytti 13 vuotta. Elsa on edelleen leikkisä ja pirteä vaikka ei enää jaksa pitkiä lenkkejä. Koiralaumamme rauhallinen ja hyvähermoinen johtaja. 

 

2013

13.12.

Mauri (Suvipellon Sulo) esiintyi Messukeskuksessa Helsinki Winner 2013 näyttelyssä. Tuloksena oli PU2, vasert sekä varaca. Hieno Mauri!

3.12.

Lilli ja Sohvi kävivät terveystarkastuksissa. Lilli jo toisen ja Sohvi ensimmäisen kerran. Kummallakin terveet silmät ja polvet eikä kummankaan sydämestä löytynyt sivuääniä :)

9.11.

Sulo kävi terveystarkastuksissa tuloksella: ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia, polvilumpiot 1/1, sydämen kuuntelussa ei todettu sivuääniä.

22.9.

Sohvi osallistui ensimmäistä kertaan nuortenluokkaan Hyvinkäällä ryhmänäyttelyssä. Tuloksena ERI SA PN3.

15.9. 

Oli Sohvin vuoro osallistua näytelmiin. Tuomarinkylässä ryhmänäyttelyssä tuli EH kun tuomarina oli Siv Jernhake

14.9.

Suvipellon Vieno ja ohjaajansa Tiina korkkasivat pk-kisauransa Raisiossa pidetyssä 4-rotumestaruusottelussa. Tuloksena haku1 240 pistettä ja HK1 sekä rodun hakumestaruushopeaa! Loistavaa! 

Lilli oli Porvoossa kaikkien rotujen näyttelyssä saaden taas ERIn, tuomarina oli William Browne-Cole.

Lillin ollessa näyttelyssä Sohvi osallistui mejä-kurssille, jolle Lillikin osallistuu jatkossa.

8.9.

Lilli oli Vantaalla kaikkien rotujen näyttelyssä ja sai ERIn, tuomarina oli Marjo Nygård.

30.6.

Sohvi esiintyi hienosti Tuusulan näyttelyssä saaden ERIn. Tuomarina oli Maija Mäkinen joka jakoi folkeille vaan yhden SAn. Sohvin arvostelu oli hyvä. Minua ilahdutti erityisesti kommentti "ihastuttava luonne", minkä tosin tiesin jo muutenkin :)

9.6.

Suvipellon norfolkkeja ensimmäistä kertaa virallisessa näyttelyssä! Mauri oli junioriurosten 2. arvostelulla ERI SA ja Sohvi puolestaan oli juniorinarttujen 4. arvostelulla ERI. Lilli-mamma sai arvostelun EH. Hienoa Satu ja Tomi että toitte Maurin näytille!

27.4.

Lilli pistäytyi Helsingissä Messukeskuksessa ryhmänäyttelyssä. Laihdutuskuurista huolimatta rouva oli edelleen melko pyylevä ja sai arvion EH, erittäin hyvä. Helsinkiin suunnattiin ensimmäistä kertaa paikallisjunalla. Matka sujui hyvin ja koira kaikkineen käyttäytyi loistavasti.

1.4.

V-pennut täyttivät 6 vuotta. Onnea Vieno ja Viola!

31.3

A-pennut saavuttivat veteraani-iän. Paljon onnea 8-vuotiaille!

24.3.

Sohvi oli ensimmäistä kertaa tuomarin arvioitavana Klaukkalassa N & N showssa. Tuomarina oli Frauke Hinsch Saksasta.

Compact, short, typical young bitch carrying a little bit too much weight. Correct head for age. Well-made in front and behind. Coat OK. Moves OK.

16.2.

Suomen Bouvier ry:n vuosikokouksessa

-Vieno palkittiin vuoden 2012 tokokoirakisan 2. parhaana koirana

-Asteri sai kunniakirjan halytysryhmäkoirana toimimisesta sekä tuloksesta vepen avo-luokasta.

Onnittelut kummallekin! Olette olleet ahkeria.

 

2012

24.11.

Vieno tokoili Pieksämäellä ja sai saaliikseen 176,5 pistettä ja ykköstuloksen -> AVO TK2 ja siirto voittajaluokkaan! Onnittelut Tiina ja Vieno!

13.8.

Lillin pennuista Sara lähti uuteen kotiin. Sulo lähti jo viikkoa aiemmin. Sohvi jää kotiin emänsä leikkikaveriksi. 

11.6.

Suvipellon ensimmäinen norfolk-pentue näki päivänvalon, kun Lilli sai yhden uros- ja kaksi narttupentua. Sekä odotusaika että synnytys sujui ongelmitta. Kaikki pennut on varattu.

14.4.

Vieno kisasi Pieksämäellä toko-kisoissa avoimessa luokassa hienolla tuloksella 185 p. Ykköstulos ja sijoitus hienosti 1/8 kokonaisvaikutelman oltua 10! Onnea loistavasta tuloksesta ja yhteistyöstä Tiina ja Vieno!

13.4.

Lilli on astutettu! Nyt pitää vaan odottaa ja toivoa että kesäkuussa syntyisi lauma pieniä norfolkkeja.

1.4.

Suvipellon V-pennut 5 vuotta. Onnittelut Vieno ja Rölli!

31.3.

Suvipellon A-pennut 7 vuotta. Onnittelut Asta, Armi, Aapo, Leevi, Alli sekä Alma!

19.3.

Lilli terrieri täytti 2 vuotta!

3.3.

Suomen Bouvierit ryn vuosikokouksessa

Suvipellon Vieno palkittiin vuoden 2011 kolmanneksi parhaana tokokoirana.

Suvipellon Asteri sai kunniakirjan rodun ensimmäisestä VEPE-tuloksesta.

Onnittelut Tiina ja Miia!

25.1.

Elsa täytti 11 vuotta. Iästään huolimatta Elsa on onneksi vielä pirteä ja reipas

2011

4.12.

Lilli Helsingin Messukeskuksen Voittajanäyttelyssä nuortenluokassa ERI tuomarina Juha Palosaari

26.11.

Vieno Kuopiossa tokosta AVO2 pisteillä 143.

10.11.

Lilli kävi silmätarkastuksessa, jossa ei löytynyt mitään huomautettavaa.

5.11.

Vieno tokoili tuloksella AVO2 149 pistettä.

13.10.

Vieno osallistui tokokisoihin Kannuksessa. Tuloksena hienosti ykköstulos pisteillä 173. Kyllä olette taitavia!

1.10.

Vieno tokoili Kuopiossa tuloksella AVO2 ja pisteet 156. Hyvä aloitus mammaloman jälkeen. Onnittelut Vieno ja Tiina!

21.8.

Lilli oli Heinolan kr-näyttelyssä junioriluokassa eri ja lopulta pn2 ja vasert. Tuomarina oli Kirsi Nieminen.

14.8.

Lilli oli Valkeakosken kr-näyttelyssä junioriluokassa tuloksena eri/1. Tuomarina oli Gert Christensen Tanskasta. Mukava päivä vaikka rusetteja ei tullut. Myös mukana reissannut Niilo-vehnä sai junioriluokasta erin.

13.8.

Asta sai vepe-kokeesta toisen ykköstuloksen pisteillä 97/100, mikä tietää luokkanousua avoimeen luokkaan!!!

23.7.

Asta osallistui ensimmäisenä bouvierina viralliseen vepe-kokeeseen. Soveltuvuustesti tuli suoritettua edellisenä kesänä. Tuloksena oli heti loistava alokasluokan ykköstulos pisteillä 99/100. Hurjan hienosti tehty Miia ja Asta!!!

15.7.

Lilli kävi rokotuksilla ja samalla tutkittiin sydän ja polvet. Ei kuulunut sivuääniä ja polvet oli terveet :)

18.6.

Lilli Riihimäellä kr näyttelyssä ROP ja sai ensimmäisen sertin.

11.6.

Lilli erikoisnäyttelyssä ERI ja junioriluokan 2. Tuomarin mielestä delightful personality :) Sen minä tosin tiesin ennestään.

8.5.

Asta suoritti taidontarkistuksenjälkikokeesta hyväksytysti. Onnittelut! Näin Astalla on hälykelpoisuus jatkossakin sekä hausta että jäljeltä.

24.3.

Suvipellon Vienon pennut syntyivät. Viisi poikaa ja kaksi tyttöä.

19.3.

Lilli täytti vuoden ja vietti synttäreitä N&N Show-näyttelyssä Lohjalla sisarustensa kanssa. Tällä kertaa ei tullut sijoitusta, mutta harjoitusta kyllä.

25.1.

Elsa täytti 10-vuotta!

 

2010

10.10.

Vieno oli luonnetestissä ja sai huippuhyvät pisteet 236.

2.10.

Lilli oli Lohjan pentunäyttelyssä ROP pentu.

25.9.

Vieno ja Tiina osallistuivat bouvierien toko-mestaruuskisoihin. Tuloksena hienosti alokasluokan ykköstulos pisteillä 178.5 ja bouvierien toko mestaruuksien hopeaa.

28.8.
Asta suoritti hyväksytysti Vepe:n soveltuvuuskokeen pisteillä 75/100. Vain viennissä oli ongelmia, muista osioista tuli täyden pisteet. Loistavaa Miia ja Asta. Ensimmäinen virallinen vepe-bouvier!

21.8.

Asta suoritti hyväksytysti haun taidontarkistuksen.

6.8.

Vieno oli Kuopion KV-näyttelyssä tuloksena EH

21.5.
 

Joukkomme vahvuuteen liittyi hurmaava norfolkinpentu Lilli.

Vieno läpäisi BH-kokeen. Hyvä Tiina ja Vieno!!

 

2009

28.6.

Vieno suoritti MH-luonnekuvauksen hienolla tuloksella.

9.6.

Vieno sai Iisalmen TOKO-kokeesta ensimmäisen alokasluokan ykköstuloksen pisteillä 169. Onnittelut Tiina ja Vieno!

7.6.

Vieno oli arvioitavana jalostustarkastuksessa. Vielä oli neiti kovin kapea, mutta muuten arvio oli OK.

6.6.

Vieno osallistui erikoisnäyttelyyn tuloksella EH.

Elsa ja Alma kävivät näyttelypaikalla osallistumassa geenitestaukseen

13.5.

Vieno kävi lonkka- ja kyynärnivelkuvauksissa. Tulos hieno: lonkat A ja kyynärnivelet 0.

13.4.

Vieno ja Tiina osallistuivat pääsiäisenä elämänsä ensimmäisiin virallisiin kisoihin. Tuloksena toko-kisojen alokasluokasta oli hieno II-tulos pisteillä 153.

25.1.

Elsa täyttää 8v

Asta poseeraa pelastuskoirakalenterin 2009 etusivulla

 

2008

6.12.

Asta suoritti haun taidontarkistuksen hyväksytysti

7.6.

Asta suoritti jäljen peruskokeen päiväosuuden hyväksytysti.

Vieno sai Pieksämäen näyttelyssä junioriluokassa H:n

17.5

Vieno sai Joensuun näyttelyssä junioriluokassa H:n

5.1.

Vieno oli Kajaanin näyttelyssä junioriluokassa ja sai arvostelun EH.

 

2007

26.5.

Asta kävi luonnetestissä saaden loppupisteiksi 110.

31.3. 

Onnittelut Suvipellon A-pennuille, jotka täyttivät kaksi vuotta

1.4. 

Elsan toinen pentue, kaksi narttua, syntyi aprillipäivänä

Elsa on ultrattu ja todettu tiineeksi

4.3.

Asteri suoritti Pelastuskoiraliiton jäljen peruskokeen pimeäosuuden. Nyt Astalla on tulos sekä hausta että jäljeltä. Hienosti tehty Miia ja Asta

2.3.

Alma kävi lonkka- ja kyynärpääkuvissa ja tulos oli hieno: lonkat A/A ja kyynärpäät 0/0

9.2.

Asterin lonkka-, kyynärpää- ja silmätutkimusten tulos: lonkat A/A, kyynärpäät 0/0 ja silmät terveet.

 

2006

29.11.

Alma ja Elsa kävivät silmätarkastuksessa. Kummankin silmät olivat ok.

23.9.

Suvipellon Asteri eli Asta suoritti omistajansa Miian ohjauksessa Pelastuskoiraliiton haun maastokokeen loppukokeen sekä päivä- että pimeäosuuden, joten he voivat jatkossa suunnata tosi etsintöihin.